top of page

Onze vakantiewoning/B&B heeft drie kamers waarin telkens vier personen kunnen verblijven. We hebben ze ingericht met de grootste aandacht voor esthetiek, afwerking, kwaliteit en gezelligheid. Met elk hun eigen kleurenpalet en sfeer. Elke kamer is trouwens kids-proof gemaakt.

 

Het prachtige authentieke kader van de oude scheldeschuur hebben we met respect gerenoveerd en zoveel mogelijk behouden.

verblijven

bij pañ

Stap uit bed zo de ensuite badkamer binnen om jezelf eens goed te verwennen. Het heerlijk natuurlijke gevoel van handgemaakte terracotta tegeltjes onder je voeten terwijl er een zachte waterval uit de regendouche over je heen stroomt.

Maak gebruik van de ecologische allergie-vriendelijke luxe verzorgingsproducten van Humdakin en sla een handdoek rond je heen gemaakt van eco-katoen. Je zal je nog nooit zo schoon gevoeld hebben, beloofd!

Een goede nachtrust is een o zo onderschatte noodzaak. Daarom is elk bed voorzien van een matras gemaakt van traagschuim die zich perfect aanpast aan je lichaam, kussens met natuurlijke veren en heerlijk beddengoed van puur linnen die je huid laat ademen. Ik trek de deken over me heen en voel me al heerlijk wegzakken.

Vanaf er een straaltje zon is verplaats je die apéro gewoon húp naar buiten. Op ons zonneterras is het extra genieten. De temperatuur is er vaak veel warmer dan de voorspellingen waardoor het hier super lang zomert.

He-mels! 

 

het terras