top of page

FACTS

Zijn alle ruimtes privé?

De vakantiewoning bestaat uit een woonruimte met keuken, terras, apart toilet en ontspanningsruimte. Met 3 aparte kamers van 4p, elk met een eigen badkamer. Je kan de vakantiewoning als 1 geheel huren, dan heb je alles voor jullie alleen. Wil je slechts 1 of 2 kamers huren, dan moet je de woonruimte delen met de gasten van de andere kamers. 

Kunnen we ter plaatse parkeren?

Er is plaats voor 14 wagens op onze parking achteraan.

Kunnen we onze elektrische wagen opladen? 

Voorlopig nog niet, maar we zullen dit in de toekomst wel voorzien.

Kunnen we onze elektrische fiets opladen? 

Voorlopig kunnen de batterijen van elektrische fietsen enkel worden opgeladen via het stopcontact in de zaal. We voorzien in de toekomst laadpalen.

Van waar komt de naam pan?

We hebben altijd een korte krachtige naam gewenst voor ons concept. Eén die als het ware als een begrip op zich staat en die ons basisprincipe - Dichtbij huis een plaats die het gevoel van vakantie, van verwennerij creëert - personifieert. Tijdens het leggen van de dakpannen op het dak - een kenmerkend item van de Scheldeschuur - kwam de naam Pañ naar boven. Tijdens het ontwerpen van het logo is het accent op de n terecht gekomen. Dit is de letterlijke doorsnede van een dakpan en vormt de rode draad doorheen het concept. Op figuurlijk vlak is het een knipoog naar ons Zeels dialect, waarbij de uitspraak van woorden eindigend op -an zuiders aandoet. Op figuratief vlak vormen de golfjes - al dan niet in samenspel met een letter - steeds een ander symbool, die de verschillende aspecten van Pañ weergeven.

Wanneer kunnen we inchecken en uitchecken?

Check-in is vanaf 13u en check-out tot 11u. 

Gelieve contact op te nemen mocht u vroeger of later willen aankomen of vertrekken, dan bekijken we wat mogelijk is. 

Welke activiteiten kunnen we in de buurt doen?

Kijk gerust eens rond op onze pagina 'omgeving' voor activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.

Kunnen we een ontbijt bestellen?

De resto/bar van Pañ bevindt zich op het gelijkvloers in hetzelfde gebouw en heeft een vaste kaart met ontbijt waarvan jullie kunnen bestellen. Graag ontvangen wij je bestelling dan de dag op voorhand en het tijdstip waarop jullie het ontbijt willen ontvangen. Indien jullie graag ontbijten in het restaurant hoef je enkel een tafel te reserveren en bestel je ter plaatse.

Zijn er babybedjes aanwezig?  

Een babybedje is niet standaard aanwezig maar kan op aanvraag wel voorzien worden. We hebben er 3 ter beschikking en vragen hiervoor een vergoeding van 20 EUR/st incl. lakens (of gratis zonder lakens). Gelieve ons hiervoor via mail te contacteren naar stay@pañ.be. 

Is de ontspanningsruimte steeds toegankelijk als ik een verblijf boek?

De ontspanningsruimte is een gemeenschappelijke ruimte die wordt gedeeld met alle gasten van de 3 kamers, of dus privé als je het volledig vakantiehuis huurt. Je kan er terecht vanaf vrij 18u t/m wo 8u. En woensdag t/m donderdag enkels 's avonds vanaf 18u.

Zijn dieren toegelaten?

We houden enorm van dieren maar zijn genoodzaakt om deze niet toe te laten in de b&b/vakantiewoning. We vertrouwen erop dat jullie zelf de juiste keuze maken om je huisdier al dan niet mee te nemen in ons resto. 

Wie is verantwoordelijk voor de bouwwerken

Ons vauke, Lucien Carnoy. Beroemd en berucht in Zele en omstreken. Eerst schrijnwerker, dan al de rest. Voor het leven gedreven door een kinderlijke nieuwsgierigheid stopt zijn zoektocht en streven naar perfectie nooit. Na meer dan veertig jaar in het vak een bodemloos vat vol kennis en ervaring. De zot die dit nog zottere project onder handen nam. Tot ieders verbazing dan toch in pensioen ‘since 2023’. Echt waar, serieus. Gezien dit reeds jaren zijn tweede ’t huis is geworden zal je hem mogelijkst wel een tegen het lijf lopen hier, al klussend, al palaverend, al sneukelend, al genietend van een pintje van ’t vat. 

Wie heeft de website gemaakt?

Annelies, de jongste van de 3.

Wie heeft de interieurvormgeving voor zich genomen? 

Ilse, die nieuwsgierigheid en het perfectionistische kantje meegekregen van ons vauke, het oog voor schone dingen en het graag willen pamperen van ons moeke. Met een klein hoekske af en een grote voorliefde voor het perfecte imperfecte. Na een proeverke in het grafische door een grotere liefde voor interieur en lekker eten toch gekozen voor nog wat school van het leven in een conceptstore. Gedreven door een groot verlangen om zelf een mooie plek te creëren kwam er na de ontdekking van de oude schuur ‘het plan van Pañ’. 

Hebben jullie een vaste fotograaf?

bottom of page