top of page

 

bar-resto

In onze bar en resto kan iedereen van ‘s morgens tot de late namiddag terecht. Ontbijten, lunchen, brunchen, drinken, sneukelen en aperitieven, tesamen zijn en genieten. 

Ons motto?

Simpel maar uitzonderlijk. 

Reserveren kan via Resengo (via bovenstaande knop), via mail naar post@pañ.be of telefonisch naar ​052 57 40 61 (enkel tijdens de openingsuren).

pan x de welbi*

Koop (h)eerlijk biologisch desem brood van Pain Pure, stukskes lokale kaas erbij of wat dagvers beleg van eigen makelij. Gewoon simpel en o zo goe! Nog een klontje hoeveboter en je dag loopt gesmeerd. Toch zin in iets geprepareerd? Check zeker ons dagvers aanbod. 

Liever iets meenemen?

Goed nieuws: de Welbi* is back! 

We kiezen voor een beperkte kaart in frequente verandering, met schone kleine bordjes. Om te delen of gewoon lekker voor jezelf. Onze producten halen we zo lokaal mogelijk, de inspiratie komt van over de hele wereld. Pure smaken, ingrediënten en topproducten aangepast aan het ritme van de natuur. Afgewerkt met een eigen touch en een bergske verse kruiden en bloemen. 

De frigo’s goed gevuld met home made drankskes, biodynamische en natuurwijnen, Belgische bieren en verse sappen, onze barista’s popelend om je de beste specialty coffee te serveren. 

In de vitrine vind je doorlopend taartjes, als vieruurke of gewoon als ontbijt. Wij doen niet aan oordelen, enkel aan soigneren. 

bottom of page